január 25, 2010

Karikatúra 3.

Egy újabb karikatúra, ezúttal egy ismerős srácról, aki - mily hihetetlen - szereti az autókat és a gyorsulást, a pókert és a jó csajokat. Lássuk be, nagyon kevés ilyen fiú él a világon.



Vonalrajz és színek: én; tusrajz: Horváth Henrik, 2010.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett ez az új fejléc! Bár én a "design"-t kisebb betűméretre venném, a rajzon is zavar egy kicsit, hogy olyan nagy a "Tomster"-hez képest, túlságosan előtérbe nyomja magát, szinte csak azt látom a szövegből.

    VálaszTörlés
  2. Igazából először úgy szerettem volna, hogy egyforma méret, de végül ez jobban tetszett. Természetesen nem 100-as a logo, szóval lehet majd még variálok rajta, ha lesz kedvem. :)
    Köszi a véleményt!

    VálaszTörlés
  3. Szia Tamás!

    Nekem is bejön az új fejléc! de a rajzon például tényleg kicsit ront, hogy ennyire látszik a design felirat (persze értem, hogy miért), talán vehetnéd kicsit kisebbre...

    És hogy mennyi ilyen fiú él a Földön? Nem tudom... de a fentebb említett dolgok közül engem a csajokat leszámítva nem túl sok miden dob fel... persze tudom, hogy beteg vagyok. járok orvoshoz is meg minden és fel is írt valami gyógyszert de attól állandóan viszket a fülem és ellenállhatatlan késztetést érzek, hogy a lábammal vakarjam meg... szóval inkább nem szedem és maradok ilyen sótlan izé...

    Space

    VálaszTörlés