november 05, 2010

Csapattársak

A Tomster Design-ra mindig olyan képeket szoktam felrakni, amihez van valami közöm. De ma szeretném bemutatni a két csapattársamat is, akik besegítenek nekem.

Horváth Henrik szinte állandó munkatársam a rajzos dolgaimban, hiszen minden ceruzarajzomat ő húzza ki már évek óta. Nagyon szép és tiszta vonalai vannak, valamint valószínűleg nem szokása az alvás, ugyanis mindig elérhető. Szolnokon él, és van egy kislánya. Tetoválással foglalkozik, de nagyon jól bánik mindenféle felülettel (pl. bukósisak, motorháztető). Itt lehet nála bámészkodni. Néhány munkája:
A másik csapattárs Pilcz Roli, akit a szegedi éveim alatt ismertem meg, és lettünk nagyon jó barátok. Roli a Kalyber Joe nevű képregényébe fekteti minden energiáját, aminek már meg is van az eredménye; ő a legnépszerűbb hazai képregényalkotó, és Indiana Jones szerű figurájának kalandjai belopták magukat mindenki szívébe. Nekem a színezési fázisban szokott besegíteni.
Szóval ők a munkatársaim. Szánjatok pár percet az ő munkásságuk megismerésére is, nem fogtok csalódni. Csak jó emberekkel dolgozom. :)

És míg el nem felejtem; november 13-án találkozzunk a 2. Szegedi Képregényfesztiválon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése