december 01, 2009

Elköltöztem!

Ha egy rajzolónak betelik a vázlatfüzete, akkor újat vesz elő, és abban folytatja munkáját. Az internet végtelen, és állandóan tágul, mint az univerzum, szóval a példa itt nem igazán állja meg a helyét, de a vérfrissítés általában jót tesz az élet szinte minden területén.

Na, és most őszintén. Az előző blogom rendszerében voltak olyan technikai hiányosságok, amik felett ma már egy elkényelmesedett blogger nem hunyhat szemet. Másfelől ahogy az ember fejlődik, tényleg érdemes néha lapoznia egyet, mert a telerajzolt füzet utolsó kis négyzetcentijei már nem elegendőek az új tervek kidolgozására. A régi füzetet pedig mindig elő lehet venni akár nosztalgiázni, akár egy régi rajzhoz hozzányúlni.

No, sok a közhely, jöhetnek a rajzaim. Elsőnek legyen itt egy online játékokról íródott cikkhez készített illusztráció a decemberi PC Guru magazin hasábjairól. Ennek a magazinnak 2007 óta készítek rajzokat. És kivel mással illene nyitnom, mint a jó öreg Tomsterrel.



Vonalrajz és színek: Tomster, Tus : Henrik, 2009.

Az előző online naplóm 34.000 kattintást számolt, és 49 bejegyzést posztoltam a 2007. májusi indulása óta. Köszönöm az eddigi figyelmet mindenkinek, remélem aki oda-odatévedt néha, az szintén látogatni fogja az új blogomat itt is. A blogtéren töltött két és fél év munkái továbbra is megtekinthetők lesznek, itt: Tomster's Workshop

2 megjegyzés:

  1. Mit ne mondjak, én örülök. A Blogspot szerintem is jobb, mint a Blogger. Nem te vagy az első, akit "átcsábítottam". (persze, gondolom, hogy nem miattam jöttél ide, de még a legelső posztok közt említettem, hogy a Blogspot jobb :P)

    VálaszTörlés
  2. Emlékszem rá, szerintem talán pont nálad néztem először.
    És lőn, tényleg sokkal jobb, mint a blogtér. :)

    VálaszTörlés