november 30, 2010

Karikatúra 26.

A főnökömről is elkészült a karikatúra :)
Vonalrajz és színek: én; tusrajz Henrik. 2010

november 26, 2010

Lemezborító

Egri zenészkomáim újra megkerestek egy grafikai munkával, jelenleg az új lemezük borítóját csináltam/csináltuk Henrikkel. Szükségállapot - Még egy csepp méreg :
Szóval: ceruzarajz: én, tusrajz és háttér Henrik, színek és tipó: én. 2010

november 21, 2010

Karikatúra 25.

Ez már a 25. karikatúra, jubileum! Beának és Lacinak készült. Laci tanár, Bea pedig a munkatársam, de csináltam egy izgi kis tanár-diák kapcsolatos karikatúrát nekik. :)
Vonalrajz és színek: én, tusrajz: Henrik. 2010

És ha már ilyen boldog vagyok, jöjjön egy kis karácsonyi akció:
aki december 1-től december 31-ig keres meg karikatúrával vagy bármi egyéb grafikai munkával, az ajándékba kap egy Tomster Hihetetlen Kalandjai - Botrány Hébe-Hóba füzetet! Aki pedig csak szimplán szeretné megvásárolni (500 Ft), az is írjon nyugodtan a balra fenn található címen.

november 15, 2010

2. Szegedi Képregényfesztivál

A hétvégén lezajlott a 2. Szegedi Képregényfesztivál. Szombaton reggel beültem a Somogyiba, kaptam asztalt, minden frankó volt. Rajzoltam egy oldalt a Kalyber Joe új részébe - mármint rajzoltam Tomstereket a Kalyber Joe új részébe -, aztán rajzoltam egy képregényt, hogy lássák az emberek, én is képregényrajzoló vagyok. :)
 A jobb oldalon található kukit Pilcz Roland rajzolta. Minden mást én.
A fesztivál pedig tök jó volt. Remélem jövőre folytatódik!

november 14, 2010

Gatsunami 2.

Az új zenénk borítóját már feltöltöttem pár bejegyzéssel lejjebb, most következzenek a belső oldalak:
Ezeket az oldalakat a logóval és a tipókkal együtt én szerkesztettem, a feldarabolt rajz pedig egy orosz srác, Isema munkája, itt található a kép eredetije. 2010.

november 05, 2010

Csapattársak

A Tomster Design-ra mindig olyan képeket szoktam felrakni, amihez van valami közöm. De ma szeretném bemutatni a két csapattársamat is, akik besegítenek nekem.

Horváth Henrik szinte állandó munkatársam a rajzos dolgaimban, hiszen minden ceruzarajzomat ő húzza ki már évek óta. Nagyon szép és tiszta vonalai vannak, valamint valószínűleg nem szokása az alvás, ugyanis mindig elérhető. Szolnokon él, és van egy kislánya. Tetoválással foglalkozik, de nagyon jól bánik mindenféle felülettel (pl. bukósisak, motorháztető). Itt lehet nála bámészkodni. Néhány munkája:
A másik csapattárs Pilcz Roli, akit a szegedi éveim alatt ismertem meg, és lettünk nagyon jó barátok. Roli a Kalyber Joe nevű képregényébe fekteti minden energiáját, aminek már meg is van az eredménye; ő a legnépszerűbb hazai képregényalkotó, és Indiana Jones szerű figurájának kalandjai belopták magukat mindenki szívébe. Nekem a színezési fázisban szokott besegíteni.
Szóval ők a munkatársaim. Szánjatok pár percet az ő munkásságuk megismerésére is, nem fogtok csalódni. Csak jó emberekkel dolgozom. :)

És míg el nem felejtem; november 13-án találkozzunk a 2. Szegedi Képregényfesztiválon!