június 26, 2010

Mentés

Töröltem a régi blogomat, mától már egyáltalán nem érhető el, úgyhogy a nyári uborkaszezonban majd mentek át jobban sikerült képeket a régiről ide.

Például volt egy olyan flyer, amit netről szedett fotókból vágtam és trészeltem össze. Egy kis tipó, aztán egy réteggel még megdobtam, és ez lett a végeredmény. A mostani időjárási viszonyok tekintetében még aktuális is.
Egy másikat is választottam, amit tavalyelőtt novemberben a PC Guruba készítettem, válság hatása a játékokban, vagy valami hasonló témára. Ez Kósa és Szíjjártó államcsődös nyilatkozata óta bizonyos részvényeknél újra aktuális. :)

június 23, 2010

Karikatúra 14.

A következő páros karikatúra Csilláról és Cinóról készült, akik sokat autóznak és Berettyóújfalu után Székesfehérváron telepedtek le.

A tusrajz Henrik műve, a vonalrajz és a színek pedig az enyém. Mint általában. 2010.

június 19, 2010

Karikatúra 13.

Egy tarzanos kérésre készítettem ezt a páros karikatúrát:
Vonalrajz és színek: én, tusrajz: Henrik. 2010.

június 16, 2010

Tomster illusztrációk

A május 5-i Marabu, Gróf és Tomster kiállításra készült két új illusztráció, most ezek következnek. Katt a képekre:
Vonalrajz és szöveg: én; tusrajz: Henrik. 2010.

június 11, 2010

Karikatúra 12.

Új külsőt kapott a Tomster Design, ez is puritán, de ez a háromhasábos megoldás sokkal kényelmesebb. Továbbra is várom a megkereséseket karikatúrákkal, logokkal, flyerekkel és egyéb vizuális munkákkal kapcsolatban, írjatok a bal oldalon található kontakt címre.

Egy újabb karikatúrával gazdagodik az oldal, ezúttal egy néptáncos lány kap ajándékba egy egyedi képet magáról.

Tusrajz: Henrik, vonalrajz és színek én; 2010.

június 06, 2010

Karikatúra 11.

Egy szomszéd kollégának készült ajándékba ez a karikatúra. Foci VB közeledtével még aktuális is lett. Ja, és az első olyan karikatúrám, amin minden fázist (vonalrajz, tus, színek) én csináltam. 2010