április 25, 2010

Karikatúra 9.

Már harmadik alkalommal fordultam meg a budapesti ELTE egyik karának minden évben megrendezésre kerülő rendezvénysorozatán, a kari napokon. Az idei is jó hangulatban telt el, és mint karikaturistának, sikerült jó néhány embernek mosolyt csalnom az arcára. Néhány görbe tükör ízelítőül:





Ilyen alkalmakra is meg lehet keresni, kontakt a jobb oldalon.

április 18, 2010

A legdrágább alkotás

Csak töredékét mutatja be annak a sok koncertnek, amin az utóbbi 10 évben megfordultam, mindenesetre tutira ez a legértékesebb művem (felhasznált anyagi források tekintetében mindenképp).

Na jó, tévedtem. A fenti a második legértékesebb művem. El is felejtettem, hogy az első külföldi utazásommal egybekötött csehországi Rock for People fesztiválon szerzett, minden tag által aláírt the Offspring tracklistet igazán nehéz lenne überelni.

április 07, 2010

Kartunizáció 1.

Sokszor megkapom ismerősöktől, hogy ha ránéznek egy rajzomra, akkor teljesen egyértelmű, hogy én csináltam. Na, ez most bók is lehetne, de nem is én lennék, ha nem nézném ennek az árnyoldalát is. Mert ugye ha túlságosan is egy stílusra koncentrál az ember, akkor - bár abban a stílusban nyilván sokat fejlődik - más stílusokban viszont nem igazán jut előrébb. A beskatulyázásokat meg amúgy sem bírom.

Ezért kezdtem el pár hete firkálgatni, butítani a vonalakat. A tartalom maradjon meg, formailag pedig tisztán érthető legyen, ennyi célom volt csak. Készült pár kép, íme az első.

A nyomozó éjszakája. Vonalrajz, vektorok, színek: én; 2010.

április 03, 2010

Karikatúra 8.

Búcsúajándék lett ez a karikatúra egy munkatársamnak.

Tus: Henrik, színek: Roli, vonalrajz: én. 2010.