március 18, 2010

Karikatúra 7.

A vonat nem vár. Újabb karikatúra; egy munkatárs férjének készült.

Kezd kibővülni a kis csapatunk Henrik papával, egyre gyakrabban jön Roli úrfi színezgetni. Itt is ő kolorizált, a vonalrajzokat én tettem oda és szokásos módon ismét Henrik tetovált.

március 15, 2010

Karikatúra 6.

Egy friss páros karikatúra Szilviről és Norbiról.

Vonalrajz: én, tusrajz: Henrik, színek: Roli; 2010.

március 12, 2010

Kupi

Rend a lelke mindennek. Még a kupinak is. Egy dobos srácnak csináltam ezt a gyors karikatúrát. Aztán vettem észre, mekkora kupi van az asztalomon. Gondoltam megosztom.


március 09, 2010

MMORPG

Ha nem tudnám mit jelent ez a kis mozaik, tuti arra gondolnék, hogy valami hangutánzó szó, melyet akkor használunk, ha pl. egy tagbaszakadt ürge ráharap egy szelíd kisállat fejére. De nem, az MMORPG egy angol mozaikszó (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game – nagyon sok szereplős online szerepjáték), amely tehát egy internetes szerepjáték, amelybe egyszerre akár több ezer játékos is kapcsolódhat.

Ilyen a World of Warcraft is, amivel állítólag a lányok nem igazán játszanak - legalábbis elenyésző arányban a fiúkhoz képest. És ez az a pont, ahol már nem kell tovább magyaráznom, hogy ez a szintén PC Gurus kép miért is készült. Katt a rendes felbontásért:


Vonalrajz és színek: én, tusrajz: Henrik, 2010.

március 04, 2010

I want YOU

...to eat MOAR BRAINZ!
Propagandaplakát. Zombis.
Én rajzoltam, Henrik húzta ki és megint csak én színeztem és szerkesztettem. 2010.