február 25, 2010

Már megint Tomster

Nézzétek, hogy pózol ez a kutya. Biztos eladta magát a PC Gurunak! És arra buzdít, hogy a számítógépeket részesítsétek előnyben az egyéb konzolok mellett. Hahh! Felháborító.

Viccet félretéve. Egy régebbi PC Guruban megjelent Tomster illusztrációt töltök ma fel, ami a szokásos csapatmunkában készült; én rajzoltam, Henrik húzta, én színeztem. 2009-ben.

február 23, 2010

Ünnepi bor

Az előző blogomra már feltöltöttem azt a karikatúrát, amit munkatársam lagzijára készítettem; pontosabban ezt a rajzot felhasználva készítették el az ajándékbor címkéjét. Itt egy új kép róla.


február 18, 2010

Karikatúra 5.

Egy újabb karikatúra, egy szintén nem mindennapi hobbival rendelkező srácról, aki télen jéghokizik - nyáron görhokizik. És évszaktól függetlenül kamerázgat is.

Tusrajz: Henrik; színek: Roli; vonalrajz: én; 2010.

február 12, 2010

Tomster hihetetlen kalandjai

Tavaly márciusban látott napvilágot a Kingpin kiadó szárnyai alatt az első önálló Tomster hihetetlen kalandjai gyűjteményes füzet. Azóta is jelent meg néhány képsor, például a Panel képregényes szaklap (és képregényeket közlő folyóirat) hasábjain, idén pedig márciusban lehet újra nyomtatásban találkozni Tomsterékkel a szintén Kingpin kiadó által szerkesztett képregényantológiában.

Most két tavalyi képsorral szeretném frissíteni a blogomat:



2010. március 21-én lesz az idei első képregénybörze, ahol már beszerezhető lesz a 11 történet névre hallgató képregényválogatás. Egy kétoldalas Tomster is lesz benne, valamint egy állítólag nagyon jó kis Kalyber Joe történet is.. :)

február 07, 2010

Géphal és Dr. Végh

Ki akartam húzni vektorosan a géphalat, de végül nem volt hozzá türelmem, és kedvem sem. A másik karakter pedig Dr. Végh egyik vázlata; ő szintén abból a képregénytervemből való, amelyikben a már bemutatott Zord is szerepel.