január 31, 2010

Karikatúra 4.

Ez a Zümiről készült karikatúra már legalább egy hete kész van, csak nem volt szabad felraknom, mert csak tegnap este kapta meg a kinyomtatott, keretes verziót.


Talán az eddigi legjobb karikatúra lett, amit csináltam.
Vonalrajz és színek: én; tusrajz: Horváth Henrik, 2010.

január 25, 2010

Karikatúra 3.

Egy újabb karikatúra, ezúttal egy ismerős srácról, aki - mily hihetetlen - szereti az autókat és a gyorsulást, a pókert és a jó csajokat. Lássuk be, nagyon kevés ilyen fiú él a világon.



Vonalrajz és színek: én; tusrajz: Horváth Henrik, 2010.

január 18, 2010

Nothing Suits Me Like A Suit!

Az Így jártam anyátokkal (How I Met Your Mother) sorozatot állatira kedvelem, tartósan jó színvonalon mozgó vígjátéksorozat. A legutolsó húzásukkal (S05E12) nálam olyan magasra rakták a lécet, amit elképzelni sem tudtam volna. Ennek tiszteletére készítettem ezt a Barney Stinson karikatúrát.



Barney Stinson felülmúlhatatalanul AWESOME!

január 10, 2010

Websmink

Egy félreértelmezett webdesign, mellékvágányon. De ha már elkészült, egy feltöltést bőven megér.


Szóval a nagyfelbontás megvásárolható. Ha érdekel, írj.

január 05, 2010

Zord

Ez a rajz Zord első karaktervázlata. Szintén karácsonykor készült, csak el is felejtettem bescannelni.



Van egy új képregényterv a fejemben, és már készülnek hozzá a vázlatok, valamint kezd összeállni a történet is hozzá. Majd jelentkezem, ha lesz konkrétabb. Vonalrajz: én, 2009.

január 02, 2010

Újévi köszöntő

Zorro kedves bejegyzése után én is kedvet kaptam egy kis nosztalgiázásra, ezért a 2010-es év első bejegyzéséhez bedobok két fotót, amik - kapaszkodjatok - 20 évvel ezelőtt készültek. 1990-ben jelent meg az a Nils Holgersson füzet, amit a képen a kezemben tartok, és ami után húgom szemmel láthatóan ácsingózik.


A másik fotóról pedig szintén az derül ki, hogy mekkora hardcore Nils Holgersson fan voltam. Ha jól emlékszem - bár az emlékszem szó az én számból mindig viccesen hangzik -, akkor ez a kép általános suli első osztály farsangján készült, még otthoni "főpróbán":


Hagyok időt a látottak megemésztésére.. :)

Végül pedig a következő decemberi agymenéssel kívánok minden kedves olvasónak és idetévedőnek sikerekben gazdag boldog új évet.


Vonalrajz és szöveg: én; 2009.